zondag 24 maart 2013

Gezellig etentje en rare zondag


Gisteravond werd door schoonpapa de hele familie getrakteerd op een heerlijk etentje. We waren met zo'n grote groep, dat het niet eens mogelijk was één lange tafel voor ons te dekken, dus deden we stoelendans, zodat je toch met iedereen even kon praten. Heerlijk gegeten, en een mooie foto met mijn dochters gemaakt!

Vannacht zowaar onrustig geslapen, ten eerste omdat de telefoon om 3 uur ging, er moest gestrooid worden.
Vanochtend bleek de hele wereld wit te zijn... over de krokusjes heen. Allerlei berichten over de Ladiesrun die vandaag gelopen zou worden, overspoelden de digitale media. En helaas, helaas... het gaat niet door. Wat een teleurstelling... Gelukkig wordt het opnieuw gepland op een meer voorjaarsachtige dag, dat is fijn!
Fijne zondag allemaal!

maandag 18 maart 2013

Verstild moment

Neefjes op bezoek. 3 doerakken, die het wel naar hun zin hebben bij ons. Onze meiden proberen ze ook te vermaken (en met succes) met gekleurd papier, stiften en kartelscharen, zodat wij, de ouders, eerst een uurtje rustig kunnen bijpraten.
Na een tijdje wordt het wat onrustiger. Ik ga even bij jongste neefje (3) aan de grote tafel zitten, en we trekken de doos Jumbolino (da's écht een spelletje uit de oude doos!) naar ons toe. En dan...valt het geroezemoes om ons heen weg. Geconcentreerd draaien we aan het wijzertje en proberen zo snel mogelijk onze Ernie vol te puzzelen. Lief hangt hij tegen me aan, probeert vals te spelen en lacht het hardste om zijn pogingen daartoe...
En zo werd het zomaar een halfuurtje met een gouden randje...

woensdag 6 maart 2013

Voorjaarsmoeheid?

Nu begint het er toch eindelijk een beetje op te lijken hoor... Bij het opstaan al een schuchter ochtendzonnetje en even later een prachtige zonsopgang (jahaaa...dat hangt er natuurlijk vanaf hoe laat je op staat...).  Na het werk koffie met oudste dochter op de tuinbank, ja dan wil het voorjaarsgevoel wel komen!

 Maar als ik dan vanavond alvast de pastasaus aan het maken ben, en na een tijdje pruttelen het gehakt nog in de verpakking op het aanrecht zie staan... Dan denk ik dat ik toe ben aan nog veel meer zonnevitamientjes...!!!