maandag 31 maart 2014

178/365daysproject Genieten

Genieten van de zon (maar dit was niet vandaag...).

177/365daysproject Zon-dag

Alweer zo'n heerlijke zonnige dag. Pieter was al vroeg op pad om Marloes te helpen verhuizen, maar ook al vroeg terug!
Ik begon de dag met een uurtje langer slapen - zo, gelijk geen last meer van dat uur verschil. Daarna lekker een rondje hardgelopen, en een mooi huisje gespot onderweg! Mezelf beloond met een heerlijk gezond ontbijtje.

Pieter was al vroeg weer thuis en dus liepen we nog een rondje. Het einddoel was een terrasje, maar... die zaten zo vol, dat we met een ijsje in de hand weer richting huis zijn gewandeld (ach, de frequentie terrasjes moet ook niet te hoog worden)...
De dag besloten met een roseetje in de tuin - heerlijk!

Tot slot: een foto van onze mooie gordijnen van buitenaf gezien.

zaterdag 29 maart 2014

176/365daysproject Zomer in Zeeland

Relaxte dag achter de rug.
We begonnen 'm met een ontbijtje bij V&D; was wel vechten voor een croissantje en een tafeltje, maar leuk was het!
Daarna even n rondje door de stad.De rij terrasjes op de markt lokte, dus daar sloten we onze ochtend nog maar even af met een kopje koffie en een ice tea.
Vanmiddag heb ik me op internet verdiept in bikini's en nog meer zomerse aankopen voor jongste, dus... in Goes kan de zomer beginnen!

vrijdag 28 maart 2014

175/365daysproject Huisjes

Er begint een beetje de klad in mn berichten te komen... Da's nie goed...
Vandaag kocht ik twee metaken huisjes bij de Action. Ik heb wat met huisjes, vind ze schattig!

woensdag 26 maart 2014

174/365daysproject Opgeknapt

Ons tuinbankje is in de revisie geweest. En mooi dat-ie is geworden - met dank aan mijn eigen lief!
Dusse... zon: ik wil nog veel meer!

193/365daysproject Kunst in Goes

Kunst in onze eigen Veste: twee ijzeren vogels, met twee echte duiven erop.

maandag 24 maart 2014

192/365daysproject Run baby run

Zondagochtend voelde ik nog best goed dat dat de tafel zaterdagavond nogal rijk gevuld was...het werd een vrij korte run, dat kwam ook door de dreigende lucht. Lekker gelopen!

zaterdag 22 maart 2014

191/365daysproject Down

Ontroerende foto's midden in de stad; grote foto's uit het boek 'The upside of down', prachtige kindertjes.

190/365daysproject Vers

Prachtige lichtgroene witlof, zelfgekweekt in Noord-Holland.

donderdag 20 maart 2014

189/364daysproject Dames en draadjes

Vanavond was ik eindelijk weer eens bij Dames en draadjes. Het was weer erg gezellig, en ik heb kennisgemaakt met een handwerkkunst die ik echt niet kende: hazel rose looms. Weven tussen spijkertjes. Mooi effect en ja...dan heb je heel veel van die kleine geweven lapjes. Mooi voor een vest of een tas!

woensdag 19 maart 2014

188/365daysproject inkopen

Jongste dochter had wat nieuwe paardrijkleding nodig, dus togen we op zondagmiddag naar Oost-Souburg (thank god is die winkel ook op zondagmiddag open, jongste heeft nl een drukke agenda...).
Passen passen passen... Na twee uur gingen we de deur weer uit met mooie jodphurs, chaps (schoenen en kappen) en een wedstrijdjasje - en niet te vergeten invlechtelastiekjes. Maar ja... jongste wil niet op de foto hè...

zondag 16 maart 2014

186/365daysproject Etentje

Gisteren aten we bij de Caisson, om te vieren dat opa 84 wordt. Ze hebben een heel uitgebreide kaart, wat het kiezen niet makkelijk maakte. Uiteindelijk at ik een wrap met geitenkaas, 2 Noordzeetongen die niet eens op mijn bord pasten. Toe een heerlijke tiramisu (vind ik altijd een gok, soms is het gewoon zo'n suf cakeje met cacaopoeder). Smullen!

Ps de kinderen waren natuurlijk ook mee...ik heb er eentje die níet op de foto wil...dusss...

zaterdag 15 maart 2014

donderdag 13 maart 2014

184/365daysproject Collega's

Een mooi bloemstukje op een mooie schaal gekregen voor mijn jubileum, gemaakt door cliënten. Ik mag nog even informeren of ze die schaal nog terug willen.
Drukke dag vandaag, gelardeerd met leuke gesprekken/small talks met collega's. Praten over het werk, over plezier in je werk, over plannen...en over je haar (haha) en over boeken (een boekenclub op het werk zou heel leuk zijn!).
Ik hou ervan!

Oh ja, en als je je brood vergeet moet je wel iets in het restaurant kopen; een heerlijke panini met brie, honing en walnoten. Hij was zo lekker dat ik vergat een foto te maken...heerlijk in de zon.

woensdag 12 maart 2014

183/365daysproject Tuin

Had vandaag weer een korte dag, dus de tweede helft van de middag zat ik weer in de zon en bestudeerde onze mooie planten.

dinsdag 11 maart 2014

182/365daysproject Zwartsluisje

Gisteren had ik jullie nog een mooie foto van mijn hardlooptocht willen laten zien, maar...gevloerd door een soort griepje..lag om 9 uur in bed. Dus die dag heb ik gelegitimeerd overgeslagen.
Hierbij alsnog de foto. Het heet 'Zwartsluisje', is ook een soort sluis, maar het is helemaal overgroeid met klimop. Het is wel een soort monumentaal ding...
Vandaag een korte werkdag, dus heerlijk buiten gezeten!

zondag 9 maart 2014

181/365daysproject Heerlijke dag

Heerlijke dag vandaag. Al vroeg hardgelopen, onderweg een paar mooie foto's gemaakt.
Verder vanmiddag van de zon genoten in de tuin, met een boek. Ik lees De waarheid over de zaak Harry Queber, ondanks de rare titel een heel goed boek! Werd ook aanbevolen door de boekhandelaren die bij DWDD zaten. Leuk om dat dan te lezen en het zelf ook goed te vinden! De kraamhulp van Esther Verhoef vond ik echt niets...jammer!

Ook Pieter was lekker bezig vanmiddag; de leilindes weer gekortwiekt! Mooi zicht zo tegen die felblauwe lucht!

zaterdag 8 maart 2014

180/365daysproject Nog een beetje Amsterdam

Hoe maak je als zeepwinkel reclame voor je zaak? Nou gewoon, door een schuimbadje voor de deur te maken en er vooral heel veel overheen te laten klotsen.

vrijdag 7 maart 2014

179/365daysproject Dagje op stap

Vandaag vrij onverwacht een dagje op stap geweest naar Amsterdam met oudste. Lange treinreis (gevuld met koffie, kletsen, lezen...ik lees De kraamhulp van Esther Verhoef. Eerlijk gezegd een teleurstellend boek...).
Eerst het Rijksmuseum bezocht, daarna via de 9 straatjes richting de winkels gewandeld. Gezellig en fris was het daar!
Goed geslaagd en met allerlei tasjes belandden we uiteindelijk bij een Pastabar (in de richting van het station), waar we heerlijke spaghetti carbonara aten!
Op de terugweg moe en dus las ik De kraamhulp bijna uit...ben nog steeds er niet van overtuigd...

donderdag 6 maart 2014

woensdag 5 maart 2014

177/365daysproject Nog n paar foto's

Nog een paar foto's van zondag in Katwijk

176/365daysproject Feestje

Twee dagen niet geblogd, sorry hoor... Mijn telefoon lag weer eens op mijn werk in plaats van naast me op het tafeltje thuis, ja.... En dan gaat het hélemaal mis!
Zaterdag 1 maart was ik 12,5 jaar in dienst. Niet te geloven, wat een tijd alweer. Soms gaat het sneller dan je denkt (eigenlijk is dat altijd zo!). Afijn... Ik werd verrast met een mooie bos bloemen en een doos gebak, die we gezellig met de paar collega's die aanwezig waren (want voorjaarsvakantie) opgegeten hebben.


zondag 2 maart 2014

175/365daysproject Soldaat van Oranje

Schitterende en verbazingwekkende voorstelling van de musical Soldaat van Oranje gezien. Binnen mocht je helaas geen foto's maken, maar alleen al de foyer was gaaf ingericht.
Binnen draaide de zaal binnen in de cirkel van podium rond, een soort 360 graden voorstelling dus. Heel knap, en ook nog ontroerend...

zaterdag 1 maart 2014

174/365daysproject Carnaval in Goes

Carnaval in Goes, klonk heel erg gezellig. De man van het Leger des Heils vond het maar een zielig gedoe...
Wij bekeken alles vanaf het terras, heerlijk in de zon.
(mijn haar zit hier in een niet-gewenste golf, maar ok...).