dinsdag 29 juli 2014

278/365daysproject Begin van de vakantie

Na een lange, lange rit zijn we gearriveerd op onze camping. Vandaag even Castellane doorgeslenterd, wat een mooi oud stadje.


donderdag 24 juli 2014

276/365daysproject Holiday

From where I stand. 
De eerste vijf minuten van vrijheid, joepie!
Ik werd wel vreemd aangekeken dat ik mijn eigen voeten stond te fotograferen, haha.


woensdag 23 juli 2014

275/365daysproject Mosselproject

Groot project vanavond voor verwenzorg: een mosselmaaltijd voor de cliĆ«nten. Had ik eerst veel te veel inschrijvingen, kwam uiteindelijk lang niet iedereen opdagen... En zat ik dus met heel veel gevulde mosselpannetjes over... Gelukkig waren er genoeg  belangstellenden die nog wel een pannetje lustten!
Na afloop nog even een afscheidskoffie met de familie; ondanks dat ik zooo moe was van al die mosselstress was het heel erg gezellig! Kus voor allemaal!


274/365daysproject Jarige papa


Gisteravond geholpen met de 'catering' voor papa's verjaardag. Koffie schenken, taart serveren, afwassen en hapjes maken. Liep als een trein en mama kon lekker bij de visite zitten!


zondag 20 juli 2014

zaterdag 19 juli 2014

271/365daysproject Sunny side up

Gisteren heb ik niet geblogd, maar het was wel een fijne dag! Ik was vrij, en onderweg op de fiets kwam ik I tegen, die me een heel lief en gemeend compliment maakte (en daar moet je zuinig op zijn).
Vandaag was een ongelooflijk hete dag. We besloten te gaan barbecuen. En daar moet dan toch nog wel het nodige voor worden ingeslagen. Pas nu wordt de temperatuur  weer een beetje aangenaam, dus nu genieten we nog van het buitenzijn... heerlijk!

donderdag 17 juli 2014

271/365daysproject Dagje genieten

Erg gezellige dag gehad! Met Els naar Middelburg gegaan voor een heerlijke high tea in een heel mooi oud pand. We zaten in een hele mooie oude stadstuin, met vogeltjes en het carrillon op de achtergrond.

's Avonds gezellig nog even met mijn lief naar de stad geweest en heerlijk op een terrasje op de markt gezeten... Dat is genieten to the max.

dinsdag 15 juli 2014

270/365daysproject Klus

Vandaag de start (en eigenlijk ook de afronding) van een enorme klus: het digitaliseren van de personeelsdossiers. We hingen 1.400 dossiers in de trolleys, en morgen worden ze opgehaald om gescand te worden.


maandag 14 juli 2014

269/365daysproject Kunst in je wijk

Kunst in Goes, aan de kade. Ik geloof dat dit is gemaakt door de kunstenaars met een beperking. Ik kon niet terugvinden vanuit welke organisatie, wie kan me dat vertellen?
Dit kunstwerk ziet er in ieder geval heel vrolijk uit!


zondag 13 juli 2014

268/365daysproject Zondagavond...einde van t weekend

Het weekend is alweer voorbij...morgen weer beginnen aan een drukke week!

Niet echt een spannende foto, maar ja...

zaterdag 12 juli 2014

267/265daysproject Zaterdag



Gezellige dag vandaag! Even naar de stad geweest met oudste, een nieuw koffietentje ontdekt waar een heel lief jongetje voor de deur stond met een dienblad met lekkers, om de klanten warm te  krijgen. Ik ga er zeker nog een keertje heen, ze hadden ook leuke kleine hebbedingen zoals dienblaadjes, portemonnees enz. Echt iets voor mij dus! (Papegaaistraatje).

Eenmaal thuis gingen we met de auto de caravan ophalen en kochten nog wat onmisbare dingen voor in de caravan.
Thuisgekomen gingen Pieter-floor en oudste de viezigheid die zich in het afgelopen jaar op de buitenkant had genesteld, te lijf met sop en een borstel. Hij ziet er weer keurig uit!
Nu nog twee weken hard werken...

Ps kreeg de foto's er niet in de juiste volgorde onder...


vrijdag 11 juli 2014

266/365daysproject Filmpje en bijkletsen

Leuke avond gehad met D!
We aten heerlijke satƩ in de bios, en zagen een superleuke feelgoodfilm: Walling on sunshine. Altijd al een gaaf liedje gevonden, en nu helemaal!

donderdag 10 juli 2014

256/365daysproject De vakantie nadert...

Heerlijk, we hebben de caravan alvast opgehaald. Hij staat gestald bij onze vrienden Astrid en Johan, dus we zijn even gezellig blijven plakken voor een bakje koffie.
Ik word zo blij van dit begin van de vakantie:  caravan oppoetsen, volgende week spullen erin, nog wat laatste dingen kopen. Heerlijk! #gelukkig




zaterdag 5 juli 2014

253/365daysproject het Nieuwe eten

In het kader van "eet eens wat minder koolhydraten" probeerde ik vandaag pastaslierten te maken van courgettes met de spirelli. Het ging perfect! Er overheen een verse saus en klaar was ons  gezonde maaltje! Het smaakte ook nog eens heerlijk!


donderdag 3 juli 2014

251/365daysproject Lazy evening

Heerlijk met de thee in de tuin vanavond, en intussen stippelen we alvast de route voor de vakantie uit #voorpret


dinsdag 1 juli 2014

249/365daysproject Uitzicht

Wat een gezellig, sfeervol terras was dat toch, daar bij Sas1. Heerlijk zaten we daar - zijn gewoon extra lang blijven plakken.