zondag 31 augustus 2014

292/365daysproject Luie en sportieve zondag

Gisteren laat geworden met onze lieve vrienden A en J, heerlijk gekletst en gelachen!
Vanochtend begonnen met een lekkere 7K run, helaas ging het steeds harder regenen waardoor ik als een verzopen katje thuiskwam.
's Middags een lekkere wandeling gemaakt met mn lief, en heel gezellig samen op een terrasje gezeten. Heerlijk vind ik dat!
We sloten de dag af met schoonvaders met astertjes van het land en een pan mosselen (niet van het land, haha).


vrijdag 29 augustus 2014

291/365daysproject Vrije dag!

Drukke dag vandaag. Huis oppoetsen, daarna werd het tempo wat lager. Met Maaike fietste ik naar de stad, waar we gezellig samen een broodje aten. Het was heerlijk zonnig! (Mireille is alweer begonnen met school, die verzorgde vandaag ratten en konijnen...!)
Maaike ging voor de 'back-to-school-shopping', en dat is gelukt!

's Avonds bracht ik nog wat collectebussen weg en zag een prachtige lucht!


290/365daysproject Collecte

Druk met de collectebussen in elkaar zetten en uitdelen aan mijn collectanten!

woensdag 27 augustus 2014

dinsdag 26 augustus 2014

288/365daysproject Lekker koken

Op het moment hebben we heel veel snijbonen en sperziebonen van de volkstuin, dus ik probeer een beetje te variëren met de recepten - we eten ze namelijk heel vaak!
Vandaag maakte ik een ovenschotel met sperziebonen, hamblokjes ui, knoflook op plakken tomaat. Erover heen gaat een saus van crème fraîche, paar eieren, paprikapoeder, geraspte kaas. Half uurtje in de oven, pasta of zoiets erbij en... smullen maar!

Toe aten we een schaaltje yoghurt met muesli en abrikozensaus (ook handmade). (niet door mij). Nom nom!

maandag 25 augustus 2014

287/365daysproject Regen en collectes

Het is maar nat op het Marktveld in Kloetinge!



Heb de collectespullen opgehaald, volgende week is de collecteweek voor de KWF Kankerbestrijding! Als iemand nog zin heeft om een klein wijkje te lopen, neem vooral contact met me op!

zondag 24 augustus 2014

286/365daysproject Dag vol

Dit was een dag die begon met een heerlijk zonnetje, en vervolgens een uurtje later voor grote schrik zorgde doordat mijn vader in het ziekenhuis. Hij werd onwel (waar ik gelukkig bij was) en werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Na een aantal onderzoeken mocht hij  - thank god - weer naar huis. Wat een schrik!

Vanmiddag zijn we voor diezelfde schrik maar even naar ons favoriete terrasje gewandeld :)
Het zonnetje bleef ons gezelschap houden, en omdat het met de patiënt nogal mee blijkt te vallen werd het toch een mooie dag!

zaterdag 23 augustus 2014

285/365daysproject Vrije zaterdag

Na zo'n fijne vakantie lijk je nog wel extra moeite te hebben om weer aan de slag te gaan... Ik was alweer toe aan een vrij weekend, en wat een mazzel...dat kwam er ook aan!
We maakten de caran winterklaar en hij staat intussen alweer in de stalling (bedankt Astrid en Johan!). Ook deden we nog een rondje door de stad, dat was alweer héél lang geleden!
Kortom, een erg gezellige zaterdag weer thuis!


dinsdag 19 augustus 2014

282/365daysproject Hollandse kost

Mmm wat kan ik dan weer smullen van gewone hollandse kost: aardappels, boontjes en een saucijsje... Na al die pizza's, frieten, salades en stokbroden is dit weer heerlijk!


zondag 10 augustus 2014

280/365daysproject Update

De derde week van de vakantie gaat alweer in. Gelukkig wordt er nog veel mooi weer verwacht, dus we hoeven niet eerder in te gaan pakken!
Het voelt hier heel erg goed, we zijn heerlijk uitgerust! Wat een relaxte vakantie op een fijne camping en in een prachtige omgeving!

zondag 3 augustus 2014

279/365daysproject Genieten

Even bijpraten over de afgelopen dagen. Elke dag een blog lukt absoluut niet omdat de wifi op de camping hapert, én omdat ik in de langzame stand sta... Niet erg.
De afgelopen dagen hebben we we de ene dag wat ondernomen , zoals naar een uitkijkpunt gereden, naar de markt in Castellane, naar de sluizen van Castellane en het meer gereden en daar gelummeld... heerlijk! Ereader, broodjes en een handdoek mee... prima!
Nu even in ons café met gratis wifi, zodat we weer helemaal bij zijn! Groeten in Nederland!