dinsdag 28 oktober 2014

zondag 26 oktober 2014

328/375daysproject Geen lazy Sunday, wel een fijne

Best een drukke zondag, maar een erg gezellige. Ik begin de dag met weer lekker een rondje hardlopen en mn raampjes lappen.
We vierden vanmiddag de verjaardag van jongste, met taart en lekkere dingen!
Kortom: een dag met een gouden randje!


zaterdag 25 oktober 2014

327/365daysproject Weer normaal

Langzaam aan wordt het dagelijks leven weer een beetje normaal. Had een paar vrije dagen, vandaag afgesloten bij Honey Pie, heerlijk! Propedeuse-cadeautje voor oudste - nogmaals proficiat lieverd!


donderdag 23 oktober 2014

325/365daysproject Vervolg

Ik ga weer verder met mijn blogpostjes. Mijn paps is weer uit het ziekenhuis, na nog wat angstige daagjes. Gelukkig liep alles goed af.

Vandaag is jongste 15 jaar geworden. Een mooi moment om mijn 365 dagen project weer op te pakken. Ik moet wel eerlijk zeggen dat 365 dagen er best véél zijn! Het zal weer goed zijn als dit project klaar is.

Goed, jarige dochter dus. We zijn samen een dagje naar Rotterdam getogen en hebben het erg gezellig gehad samen!
Beladen met tasjes kwamen we weer in Goes aan.

Blij met haar verjaardagsgeld is ze gelijk naar de stad gereden om het om te zetten in de al zo lang begeerde camera... Blij kind!




dinsdag 14 oktober 2014

324/365daysproject

Geen blogberichten deze week. Met een vader in het ziekenhuis en een moeder om voor te zorgen zet ik dat even in de koelkast!


zaterdag 11 oktober 2014

323/365daysproject Ziekenhuis


Prachtige regenboog vanochtend; hoopvolle start van de dag.

Vaders in het ziekenhuis...niet best. Een drukke dag achter de rug.


woensdag 8 oktober 2014

322/365daysproject

Gezellig etentje met het bestuur van de KWF, bij Klein Stelle. Mosselen met frietjes.


dinsdag 7 oktober 2014

321/365daysproject Dankbaar

Vandaag voel ik veel dankbaarheid, dat we gewoon in goede gezondheid bij elkaar zijn. 
Gezondheid is een Groot Goed!!



zondag 5 oktober 2014

320/365daysproject Zondag

Topdag: hardgelopen in de vroege ochtend, beetje lui geweest en vanmiddag koffie op een terrasje...wat wil een meisje nog meer...

Oh ja... dit zat er ook nog in mijn zondag...



zaterdag 4 oktober 2014

319/365 Heerlijke zaterdag

Drukke, maar erg gezellige dag!

Mijn lief reed mee met de kustmarathon voor mountainbikes, dus die was al vroeg op pad richting Zoutelande. E. en ik gingen later in de ochtend naar Burgh-Haamstede om ze bij de finish op te wachten. Daar bleek dat de tocht niet helemaal zonder slag of stoot was gereden, het was namelijk superhoog water en dus was er geen hard strand. En...door zacht zand kan je niet fietsen, dus al die mountainbikers hebben 1,5 uur moeten wandelen langs de kustlijn. Daardoor arriveerden ze te  laat op Schouwen om daar nog langs het strand te kunnen fieten (als dat al was gelukt) want intussen was de kustmarathon voor hardlopers al begonnen... (in tegengestelde richting).

E. en ik zaten op ons gemakje te genieten van de oktoberzon (ongelofelijk) en een lekker broodje van de bakker, toen we hoorden dat de fietsers al gingen finishen. We werkten ons naar voren bij de finish en daar kwamen ze al aan...dóódop van dat lopen en lichtelijk gefrustreerd dat ze de tocht niet af hadden kunnen maken!

Om een grote honger te stillen aten we een pannenkoek bij de pannenkoekenboerderij van Burgh-Haamstede, nog steeds in die heerlijke zon!

Eenmaal weer thuis sloten we de dag af met een drankje in de tuin.

Het was een fijne dag!




woensdag 1 oktober 2014

316/365daysproject Grote dag

Uitreiking van Maaikes propedeuse. Groot evenement op de HZ. Met heel veel trotse ouders in de zaal, ik voelde het begin van een brok, op één of andere manier was het zo mooi, al die jonge mensen aan het begin van hun carrière en hun leven, vol verwachting van wat er komen gaat. 
Ik wens onze dochter een mooi leven vol uitdagingen (die andere trouwens ook)!!